Hozzávalók:
Csokimáz:
Elkészítése:
A tojásokat ketté vesszük. A sárgákat elkeverjük a margarinnal és a cukorral, majd a tejfölt is hozzáadjuk.
A lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát. A tojások fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük.
Ha a sárgás masszát alaposan összedolgoztuk hozzáadjuk a habot és a lisztet is és eldolgozzuk. A masszát háromfelé vesszük és a részekbe egyenként beledolgozzuk a pudingporokat.
Egy 24*22 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a három különböző masszát felváltva belekanalazzuk.
170 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
A mázhoz valókat gőz felett felolvasztjuk, majd a kihűlt sütire csorgatjuk egyenletesen. Ha megszilárdult akkor felszeleteljük és tálalhatjuk. Ízlés szerint díszíthetjük még tejszínhabbal és citromfűvel.