Hozzávalók:
Elkészítése:
A kelkáposztát levelire szedjük, (a vastag torzsájából én le szoktam vágni), majd sós vízben pár percig főzzük, kiszedjük, lecsepegtetjük.
A többi zöldséget vajon félig megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt teszünk rá. Az összevágott petrezselyemzöldet a párolás vége felé tesszük bele. (Mennyiséget nem írtam,mindenki ízlése szerint variálhatja az arányokat,az összmennyiség viszont minimum 1 kg legyen).
A húst kicsit klopfoljuk ki, sózzuk, borsozzuk.
Vajazott tepsi aljára tegyünk bőven káposzta levelet,tetejére tegyünk egy sor párolt zöldséget, befedjük a húsokkal. A húsokat befedjük a maradék párolt zöldséggel, legfelülre pedig a maradék kelkáposzta levelekkel beborítjuk.
A tejfölt sóval elkeverjük és a kelkáposzta tetejére egyenletesen elkenjük. 200 fokon kb 30-45 percig süssük,attól függően mennyire vastag a húsunk.
Bármilyen zöldséget tehetünk bele,gombával,cukkinivel,brokkolival is nagyon finom.A húst ízlés szerint fűszerezzük,nekünk elég rá a só és bors.