Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szét választjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral. A fehérjét kemény habbá verjük. A liszttel elkeverjük a sütőport, majd a tojásos masszához adjuk. Elkeverjük, majd jön a tojásfehérje, óvatosan, kanalanként a masszához adjuk.
Kivesszük a massza kb negyed részét és belekeverjük a kakaót és a felolvasztott bevonót. Mindkét masszát külön kisütjük, előmelegített, sütőpapírral bélelt, 20*30 cm-es tepsiben.
Ha kihűltek, a sárga piskótát ketté vágjuk.
A szokásos módon pudingot készítünk a cukorból, tejből és a tejszín ízű pudingból. A habtejszínt kemény habbá verjük és mikor teljesen kihűlt a puding, akkor hozzákeverjük, majd a kókuszreszeléket is beleforgatjuk.
A sárga lapot megkenjük krémmel, jön a barna lap, újra a krém, majd befedjük a sárga lappal. A tetejét is megkenjük vékonyan krémmel, a felolvasztott tortabevonót rácsurgatjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
2 órára hűtőbe tesszük.
Könnyű kellemes nyári sütemény. Elkészítése egyszerű, csak eteti magát.