Hozzávalók:
Én Albert kekszet használtam,lehet háztartási keksz is, de annak több idő kell míg megpuhul.
Krém:
Elkészítése:
Két egész tojást elkeverünk 2 evőkanál liszttel és a porcukorral, valamint 2-3 evőkanál tejjel. Hozzákeverjük a kakaóport,2 dl tejjel és állandóan kevergetve, kis lángon sűrű krémmé főzzük. Tűzről levéve belemorzsoljuk a vajat és kihűlésig keverjük. Addigra kemény, sűrű krém lesz.Ha kihűlt,
fogjuk a keksz egyik oldalát és kenjük be a krémmel,ráteszünk egy másikat és a szabad oldalát is bekenjük és így folytatjuk addig míg nem kapjuk meg a kívánt méretű sütinket.Ezután a külsejét is bekenjük(ez nem kötelező de jól mutat!)Szórhatunk rá kókusz reszeléket,darált kekszet!Tegyük hideg helyre pihenni 2-3 órát,hogy a keksz jól megpuhulhasson!Én este szoktam elkészíteni és reggelre meg is van!Szeleteljük fel!A mutatósság kedvéért kicsit ferdén szoktam szeletelni!A krémet bármely más krémmel variálható!Nem kell a csokihoz ragaszkodni!