Hozzávalók:
Tortalap:
Barackos töltelék:
Joghurtos krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A háztartási kekszet jó alaposan összetörjük és a felolvasztott vajjal összedolgozzuk. Egy 22 cm-es átmérőjű formát kibélelünk fóliával (vagy mikrotén zacskóval) és a kekszes masszát alaposan lenyomkodjuk az aljára. Hűtőbe rakjuk.
A sárgabarackot kimagozzuk és feltesszük a cukorral és annyi vízzel főzni, ami ellepi. Ha megfőtt a barack a 200 ml vízben elkeverjük a pudingporokat és ráöntjük a barackra. Addig főzzük, míg sűrű nem lesz.
A formát kivesszük a hűtőből és a kekszes alapra ráöntjük a forró barackos pudingot. Hagyjuk alaposan kihűlni.
A joghurtokat összekeverjük a cukorral, a habtejszínt kemény habbá verjük. A zselatinport feloldjuk 100 ml forró vízben és hozzákeverjük a joghurtos masszához, majd ráöntjük a kihűlt barackos pudingra.
Csokoládéforgáccsal díszítjük. Legalább 6 órát állni hagyjuk a hűtőben, azután tálaljuk.