Hozzávalók:
Továbbá:
Elkészítése:
A tésztát megfőzzük sós vízben egy pici olajjal. Majd leszűrjük. Eközben olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát. Együtt pároljuk pár percig majd hozzáadjuk a felvágott húst is.
Ha a husi már szép fehér hozzáadjuk a többi zöldséget és tovább pároljuk. Majd hozzáadunk 2-3 TK cukrot, egy pici ecetet. sózzuk, borsozzuk.
Lassacskán hozzáadjuk a lecsepegtetett tésztát is. Majd következik a szójaszósz. Ezt lassan adagoljuk, nem méricskéltem – annyit teszünk hozzá hogy a tésztánk szép barna színű legyen.
Pár percig főzzük még együtt, alaposan összekeverjük és ha szugséges még füzérezzük.
Jó étvágyat ! :)