Hozzávalók:
Elkészítése:
A kifliket karikára vágjuk. A 3 tojás sárgáját, 1 vaníliás cukorral és 3 kanál kristálycukorral habosra keverjük, majd óvatosan már csak fakanállal a tejet hozzáadjuk. Átforgatjuk benne az összes kiflit!
Kivajazott hőálló edénybe rakunk egy réteg kiflit szorosan, rá kanalazunk egy kevés lekvárt ,arra tesszük a gyümölcsöket ( én szilvalekvárt használtam, gyümölcsöt pedig nektarint, málnát, meggyet raktam bele, de bármi mehet ami otthon van).
A gyümölcs tetejére szintén 1 réteg kifli, a kiflik tetejére teszünk egy kevés margarint. Ezt addig rétegezzük, amíg a tál megtelik, a teteje kifli legyen.
Előmelegített sütőbe 200 fokon 20 percig sütjük. Közben a tojásfehérjét 1 vaníliás cukorral habosra keverjük, és ha a kiflik aranybarnára sültek, rákenjük a habot, a kikapcsolt sütőbe visszatesszük addig, amíg a fehérje szintén aranybarna lesz.
Melegen ,hidegen egyaránt nagyon finom! Jó étvágyat hozzá!