Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a tojást, a cukorral, a citromhéjjal és csipet sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az olvasztott vajat. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kikenünk és kilisztezünk, majd beleöntjük a tésztamasszát és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. Eltávolítjuk róla a kapcsos részt és hűlni hagyjuk.
Elkészítjük a krémet: a pudingport kevés tejjel simára keverjük, a maradék tejet a cukorral felforraljuk, majd beleöntjük a pudingos tejet és 1-2 percig kevergetve tovább főzzük. Mikor kicsit hűlt, a vajat is beledolgozzuk.
A tortalap köré rakjuk a kapcsos részt és rásimítjuk a krémet, tetejét kirakjuk gyümölcsökkel és a hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a tortabevonó zselét a csomagoláson leírtak szerint, majd bevonjuk vele a tortánkat és 1-2 órára visszatesszük a hűtőbe.