Hozzávalók:
Töltelékhez:
Elkészítés:
A tésztához a lisztet, a sütőport és a porcukrot egy tálban elkeverjük, a puha margarint apró kockákra vágjuk, és belemorzsoljuk a lisztes keverékbe. A tojást és a tejfölt is hozzáadjuk, összegyúrjuk.
A tészta 2/3-adát nagy-lyukú reszelőn a pitesütőnk (én tortaformába készítettem) aljába reszeljük, majd eligazítjuk, s nyomkodjuk úgy, hogy az oldalára is jusson.
Hűtőbe tesszük egy fél órára, a megmaradt tésztával együtt, amit majd a tetejére reszelünk. A pudingport összekeverjük a tejjel és a cukorral, majd kis lángon összefőzzük és kihűtjük.
Ha kihűlt, a tésztánkra öntjük, majd a barackokat kisebb darabokra vágjuk, és elhelyezzük a tetején.
Ráreszeljük a maradék tésztát, és aranybarnára sütjük.