Hozzávalók:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejfölt és az olajat, végül a sütőporos lisztet. Kivajazott kb 25 x 35-ös tepsibe öntjük, rákarikázzuk a banánokat, majd 180 fokos előmelegített sütőben 30 percig sütjük (tűpróbáig).
Addig, amíg a tészta sül, akár el is mosogathatunk, majd amikor kivettük, és várjuk, hogy hűljön, vízgőz felett a krém összetevőit a kókusz kivételével egyneművé dolgozzuk. A víz nem jó, ha forr, elegendő forrás után akár levenni takarékra. Amikor ez megvan, levesszük a vízgőzről, és belekeverjük a kókuszreszeléket, kicsit hagyjuk hűlni, majd a tésztára kenjük a masszát.
A tetejét banánnal díszítettem így még gusztusosabb :)