Hozzávalók:
Elkészítése:
A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára.
Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk. A húst serpenyőben kevés olajon átsütjük majd félre tesszük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a paradicsompürét és a mustárt. Beleteszünk apróra vágott chilit vagy chili port,csipet sót, megszórjuk a liszttel és két-három percig pirítjuk. Kevés vizet öntünk rá és kiforraljuk. A húst a pecsenyelével, rizzsel és sült újburgonyával tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!