Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez :
Elkészítése:
A tojásokból, cukorból és a lisztből a szokásos módon piskótát sütünk egy 26 cm-es tortaformában, majd megvárjuk amíg kihűl.
Közben a túrót belerakjuk egy tálba és rakunk bele néhány kanál cukrot. Aztán a habtejszínt felverjük kemény habbá, közben pedig beleszórjuk a habfixálót. Amikor ez kész összekeverjük a túrót és a tejszínt (botmixerrel). Én az epret villával nyomkodtam szét vagy botmixerrel ( az eper érettségétől függ). Végül az epret és a tejszínes-túrót összekeverjük.
Én a piskótát ketté vágtam és egyaránt bekentem a tetejét és az oldalát is a krémmel.
Díszítésképpen kitettem egy kis tálba tejszínt meg epret és azzal tetszőlegesen díszítettem a tortát.