Hozzávalók:
A mártáshoz:
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, közben elkészítjük a mártást:
A hagymákat megpucoljuk, kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Felöntjük egy kis vízzel (kb.1 dl), hozzáadjuk a darált húst és a fűszereket. Készre pároljuk (15-20 perc), majd beleadagoljuk a paradicsompürét és összeforraljuk.
Egy mély tepsit kikenünk vajjal, majd a kifőtt tészta felét a tepsi aljára terítjük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a reszelt sajt felével, és a tejföllel. Csipet sóval és majoránnával ízesítjük és a felét a tésztára simítjuk.
Ráöntjük a mártást, megszórjuk a kukoricával, a maradék tésztával lefedjük, és bekenjük a maradék tojásos, sajtos, tejfölös öntettel.
Megszórjuk egy csipet szárított petrezselyemmel, majd a maradék sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük.