Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, megsózzuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. Öntünk alá 1 dl vizet és fóliával letakarva 40 percig sütjük.
A hagymát megtisztítjuk, felszeletjük, a füstölt szalonnát csíkokra vágjuk. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízbe megfőzzük. Miután megfőtt leszűrjük és összekeverjük 1 dl tejföllel, majd az olajba kikent tepsibe tesszük.
Betakarjuk a hagymaszeletek felével, ráhelyezzük a füstölt szalonnát, majd az elősütött csirkecombokat. Erre került a megmaradt hagyma. A maradék tejföllel elkeverjük tárkonyt, a borsot és egy kevés sót, majd rálocsoljuk.
A tepsit lefedve 40 perc alatt forró sütőben megsütjük.