Hozzávalók:
Alap:
Forgatáshoz:
Elkészítése:
A darált kekszet és a kakaóport egy tálba tesszük, majd ráöntjük a frissen facsart narancslevet (nekünk két közepes narancsból jött ki a szükséges mennyiség)
Hozzáadjuk a lekvárt, a mézet és az olvasztott csokoládét, végül belereszeljük a narancs héját. Alaposan összekeverjük, amíg egynemű, lágy masszát nem kapunk.
Ha úgy érezzük, hogy a massza túl puha, egy kevés kekszet még hozzáadunk, de hagyjuk, hogy kicsit lágy maradjon, így lesznek a golyók igazán szaftosak.
A masszát 20-30 percre hűtőbe tesszük, majd kiskanállal kisebb adagokat veszünk ki belőle és golyókká formázzuk.
A golyókat kakaóporba forgatjuk, de akár dióba, mogyoróba vagy reszelt csokoládéba is hempergethetjük. Ezután ismét hűtőbe tesszük tálalásig. Ebből az adagból kb 32-34 golyó készíthető.