Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
Egy 20*25 cm-es tepsit vagy keretet sütőpapírral kibélelünk. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (alsó-felső sütéssel).
A tojásokat a sóval elkezdjük kikeverni, majd 2-3 részletben hozzáadjuk a cukrot és habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk az olajat és a tejet, majd összekeverjük. A lisztet, kakaóport, sütőport a tojásokhoz adjuk és elkeverjük benne.
A tésztát a tepsibe öntjük és 20–22 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. A megsült lapot kihűtjük.
A mascarponét és a nutellát összedolgozzuk, majd hozzáöntjük a tejszínt és felverjük krémmé.
A kész krémet a lapra simítjuk, majd hűtőbe tesszük minimum egy órára.
A csokit, tejszínt és a nutellát alacsony lángon összeolvasztjuk, majd mikor langyosra hűlt elterítjük a krém tetején. Visszítesszük a hűtőbe pár órára vagy egy éjszakára.
Éles késsel kockára vagy szeletekre vágjuk és ízlés szerint díszítjük, majd tálaljuk.