Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A kekszeket egyenként tejbe mártjuk (vigyázzunk, hogyne ázzanak el). Ezután egy nagyobb darab folpackra tesszük 6*6 darab elosztásban.
A fehér csokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk.
A mascarponét kikeverjük az olvasztott csokival és kókuszreszelékkel. Ezután hozzáöntjük a tejszínt és felverjük stabil habbá az egészet.
A kész krémet elsimítjuk a kekszrétegen, majd az egyik szélére hosszában elhelyezzük a banánokat. A folpack segítségével szorosan feltekerjük az egészet, mint egy rudat.
A tekercset hűtőbe vagy hűvös tesszük legalább 2 órára, hogy szépen megdermedjen és jól szeletelhető legyen.
Tetejére ízlés szerint kerülhet tejszínhab vagy olvasztott fehér csokoládé is. Ezután megszórhatjuk kevés kókuszreszelékkel, melyet előtte száraz serpenyőben megpirítottunk (a krémbe is kerülhet pirított kókusz, kissé intenzívebb lesz az íze).