Hozzávalók:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk és bedörzsöljük flekken fűszerkeverékkel. Ezután félretesszük, hogy kicsit átvegye az ízeket.
Egy tepsit vékonyan kiolajozunk. Az aljára karikára vágott burgonyát rétegezünk, erre rátesszük a fűszeres húsokat, majd a húsokra a hagymakarikákat. A tetejére ráöntjük a tejföl felét.
Ezután újabb réteg burgonyát teszünk rá, majd eloszlatjuk rajta a maradék tejfölt, és végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
A tepsit lefedjük alufóliával, és 200 °C-ra előmelegített sütőben másfél órán át sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és addig sütjük, amíg a teteje szép piros és kissé megpirult.
A tejfölt keverhetjük egy kevés reszelt sajttal vagy fokhagymával is, így még ízletesebb lesz. Friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.