Hozzávalók:
Alap:
Krém:
Gyümölcsréteg:
Elkészítése:
A tejet, a vajat, a kakaót és az étcsokoládét egy kis edénybe tesszük, majd folyamatosan keverjük, amíg a hozzávalók össze nem olvadnak. Ekkor levesszük a tűzről, hozzáöntjük a darált kekszhez a rumaromával együtt, majd alaposan összedolgozzuk.
A masszát egy 25*25 cm-es tepsibe (vagy formába) tesszük és elegyengetjük.
Egy tálban összekeverjük a tejet és a tejszínt, majd hozzáadjuk a főzés nélküli pudingport és habosra keverjük. Beleforgatjuk a vaníliát és az olvasztott fehér csokoládét, majd röviden átkeverjük. Az így kapott krémet az alapra simítjuk.
A gyümölcsöt a cukorral és a vízzel addig főzzük, amíg megpuhul, majd pürésítjük botmixerrel.
Egy kis edényben a keményítőt feloldjuk kevés vízben, majd a gyümölcshöz adjuk és addig főzzük, amíg besűrűsödik.
Langyosra hűtjük, majd rendezetlenül a krém tetejére tesszük kiskanállal. Egy fogpiszkálóval vagy saslikpálcával körkörös mozulatokkal rusztikusan, kissé beledolgozzuk a krémbe.
A süteményt hűtőbe tesszük néhány órára, majd szeletelve tálaljuk. Tetejére fehér csokoládét forgácsolhatunk díszítésként.