Hozzávalók:
Csokis krém:
Vaníliás krém:
Eredi gyümölcsös réteg:
Máz:
Továbbá:
Elkészítése:
A tejben csomómentesre keverjük a pudingport és a cukrot, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Langyosan hozzáadjuk a puha vajat és kihabosítjuk.
A tejben csomómentesre keverjük a pudingport és a cukrot, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Langyosan hozzáadjuk a mascarponét és csomómentesre keverjük az egészet.
A zselatinra annyi vizet öntünk, ami éppen ellepi és hagyjuk, hogy magába szívja.
A gyümölcsöt a cukorral és a vízzel elkezdjük forralni. Amikor a gyümölcs kiolvadt, botmixerrel pürésítjük. Ezután hozzáadjuk a felolvasztott zselatint, jól elkeverjük, majd langyosra hűtjük.
Egy 20*34 cm-es forma aljába leteszünk egy sor kekszet, majd egyenletesen rásimítjuk a csokis krémet. Erre újabb sor keksz kerül, majd a vaníliás krém és ismét keksz.
A kekszre ráöntjük a langyos (fontos, hogy tényleg csak langyos legyen, mert ha forró, akkor feloldhatja a pudingot) zselatinos gyümölcsöt és az utolsó adag keksszel zárjuk.
Elkészítjük a mázat: a csokit és a tejszínt összeolvasztjuk. A kész csokimázat egyenletesen a sütemény tetejére öntjük, majd néhány órára vagy akár egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Amikor a keksz megpuhult és a zselatin megdermedt, a süteményt kockákra vágjuk és tálaljuk.
Készíthetjük meggyből vagy málnából is. A csokis puding helyett az alsó réteg lehet nutella is.