Hozzávalók:
Tésztához:
Locsoláshoz:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, ezután hozzáadjuk az olajat és a tejet, majd ezekkel is elkeverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, a sütőport és a lisztet.
Csomómentesre keverjük, majd sütőpapírral bélelt, 36*24 cm-es tepsibe simítjuk. 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.
A tejet a nutellával összemelegítünk és a még meleg tésztára öntjük, melybe előtte kis lyukakat szúrtunk egy saslik vagy hurkapálcával. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.
A mascarponét és a nutellát krémesre keverjük, majd ezután hozzáöntjük a tejszínt és felverjük stabil krémmé. A krémet egyenletesen rákenjük a kihűlt piskótára.
A süteményt legjobb egy éjszakára hűtőbe tenni, hogy szépen megdermedjen és könnyen szeletelhető legyen. A tetejét díszíthetjük tejszínhabbal, nutellával és mogyoróval. Kockákra vágva tálaljuk.