Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A mascarponét, a porcukrot, az olvasztott, de nem meleg fehér csokit jól kikeverjük. Hozzáöntjük a tejszínt és elkezdjük felverni. Mikor már majdnem jó a krém, hozzáadjuk a mogyoró krokantot (vagy aprított mogyorót, melyet száraz serpenyőben kissé átpirítunk), majd stabil krémmé keverjük robotgéppel az egészet.
A kekszből leteszünk egy réteget egy 28*18 cm-es forma vagy keret aljába és a krém 1/3-át rákenjük egyenletesen. Újabb réteg keksz, majd a krém következő harmada és újra keksz következik. Végül rákenjük egyenletesen a maradék krémet és a tetejét kitesszük keksszel.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük. A szeleteket ízlés szerint díszítjük tejszínhabbal, mogyoró krokanttal és/vagy olvasztott fehér csokoládéval.