Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszet egy késes aprítóban morzsásra őröljük. Keveset kiveszünk belőle és félretesszük a díszítéshez, a többit összekeverjük a vajjal.
Egy 20*30 cm-es forma aljába nypmkodjuk egyenletesen a kekszes alapot és betesszük a hűtőbe.
A pudingot a szokásos módon elkészítjük a cukorral és a tejjel, majd kihűtjük. Többször keverjük át hűlés közben, hogy ne bőrösödjün be vagy takarjuk le a felületét folpackkal.
A mascarponét alaposan kikeverjük a porcukorral. A tejszínt felverjük keményre, majd óvatosan összekeverjük a mascarponéval egyneművé.
A kekszes alapot vegyük ki a hűtőből és a mascarponés krém felét egyenletesen kenjük el rajta. Erre kenjük rá a pudingot, majd a pudingra a maradék krémet. A tetejét szórjuk meg a maradék kekszmorzsával.
Fogyasztásig tartsuk hűtőben.