Hozzávalók egy 23*34 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Tetejére
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével összegyúrom, majd három részre veszem és az egyik felébe a tejföllel belegyúrom a kakaóport.
A két sárga lapot és a csokis lapot a tepsi hátán 180 fokon kisütöm, kb 10 perc alatt.
A krémhez a tejben elkeverem a pudingport, majd sűrűre főzöm. Langyosan hozzáadom a margarint és a porcukrot, majd kihabosítom az egészet.
Az alsó lap világos lesz, erre sárgabaracklekvárt kenek, majd ráhelyezem a csokis lapot. Erre kenem egyenletesen a pudingos krémet és befedem az utolsó lappal.
Vizet forralok, majd egy edényben ráteszem a tojásfehérjéket, hozzáadom a porcukrot és vízgőz felett elkezdem felverni. Mikor már majdnem kemény, akkor hozzáadom a citromlevet is és kemény habot verek belőle.
A habot a sütemény tetejére kenem egyenletesen. A tetejét díszíthetjük olvasztott csokival is.
Másnap szeletelem.