Hozzávalók:
Elkészítése:
A burgonyát és a vöröshagymát meghámozzuk, majd apró kockákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és azt is kockázzuk.
Egy edényben olajat (vagy másmilyen zsiradékot hevítünk) és beletesszük a burgonyát. Kb 6-8 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst és azzal is jó elkeverjük. Ekkor beletesszük a hagymát, paprikát és hozzáadjuk a fűszereket: Worcestershire szósz, dijoni mustár, füstölt paprika, oregánó, só, bors, végül a fokhagymát is zúzva.
Az egészet alaposan elkeverjük. Ha szeretjük a csípős ételeket, akkor tegyünk bele sriracha szószt vagy cayenne borsot. Öntsük fel kevés vízzel, fedjük le fedővel és néha megkeverve főzzük készre. Ha szükséges, akkor kevés vizet öntsünk még alá.
Főzés közben kóstoljuk meg és ha szükséges, akkor fűszerezzük még.