Hozzávalók:
Alap:
Kókuszos réteg:
Csokis réteg:
Tetejére:
Elkészítése:
Egy 20*30 cm-es tepsi vagy tál alját kitesszük a keksszel. Nem kell tejbe mártani, mert meg fog puhulni a krémtől.
Összekeverjük a cukrot, búzadarát és a tejet, majd sűrű tejbegrízt főzünk belőle. Még forrón belekeverjük a vajat, kókuszreszeléket és a vaníliát.
A kész kókuszos krémet egyenletesen a kekszes alapra simítjuk.
A pudingporokat, kakaóport, cukrot és a tejet csomómentesre dolgozzuk, majd felfőzzük. Ha elkészült, akkor hozzáadjuk a csokit és addig keverjük, amíg teljesen el nem olvad.
Ha ezzel is elkészültünk, akkor a kókuszos rétegre simítjuk egyenletesen.
Az egészet hűvös helyre vagy hűtőbe tesszük. Ha teljesen kihűlt, akkor szeleteljük. Tetejét megszórhatjuk kókuszreszelékkel.