Hozzávalók:
Díszítés:
Elkészítése:
Egy tálcát celofánnal borítunk. A tejet és a kávét összekeverjük, majd a babapiskótákat egyesével gyorsan megmártjuk benne, hogy ne ázzanak el túlságosan. A piskótákat két sorban, szorosan egymás mellé helyezzük (8-8 darabot), majd celofánnal lefedve legalább 2 órára hűtőbe tesszük, hogy kellően megpuhuljanak.
A mascarponét a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az egy evőkanál kávét. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a mascarponés keverékbe, hogy könnyű, levegős krémet kapjunk.
A hűtőből kivett babapiskótákat kicsomagoljuk, majd egyenletesen eloszlatjuk rajtuk a krémet. Megszórjuk csokoládécseppekkel, majd az alsó celofán segítségével óvatosan feltekerjük, hogy rolád formát kapjunk.
A rolád tetejét a maradék krémmel vagy felvert tejszínnel vonjuk be, végül kakaóporral megszórjuk. Néhány órára visszatesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek és a szeletek szépen tarthatók legyenek.
Ha így megfelelő, a következő recepteket is ebben a stílusban alakítom át!