Hozzávalók:
Alap:
Fehér csokoládés ganache:
Krém:
Elkészítése:
A kókuszt és a mandulát késes aprítóban összedaráljuk, majd a kekszhez dajuk a tejjel együtt és összedolgozzuk. Ha száraznak éreznénk a masszát akkor kevés tejet adhatunk még hozzá.
Egy 18*28 cm-es forma aljába sütőpapírt teszünk és egyenletesen beleterítjük a masszát, majd lyukakat fúrunk bele sűrűn.
A csokit egy tálba tördeljük és ráöntjük a forró tejszínt, majd addig keverjük, amíg homogén nem lesz az állaga. Ha nem olvadna fel teljesen, akkor tegyük be a mikróba pár másordpercre.
A kész ganache-t tegyük egy habzsákba vagy zacskóba és a sarkára vágjunk kicsi lyukat.
A tejszínt verjük fel az aromával (ha nem cukrozott tejszínt használunk, akkor adjunk hozzá kb 2 evőkanál porcukrot) stabil habbá.
A fehér csoki ganache-al töltsük fel az alapba vájt lyukakat, majd erre simítsuk rá egyenletesen a kókuszos habot. A maradék ganache-al díszítsük a sütemény tetejét ízlés szerint. Ha szeretnénk, akkor megszórhatjuk kevés kókuszreszelékkel is.
Tegyük be hűtőbe amíg a ganache megköt, majd szeletekre vágva tálaljuk.