Hozzávalók:
Krém:
Márogatós:
Forgatás:
Továbbá:
Elkészítése:
A mascarponét a mogyorókrémmel kézi robotgéppel alaposan kikeverjük, majd felhasználásig hűtőbe tesszük.
A tejet meglangyosítjuk és elkeverjük benne a kakaóport.
A mogyórót durvára daráljuk vagy késes aprítóban átpörgetjük.
Az egyik babapiskótára teszünk a töltelékből bőven (ez történhet habzsákkal is), majd összeragasztjuk egy másikkal. A babapiskóták kívül eső felét bekenjük kevés töltelékkel, majd az egészet alaposan, minden oldalán megmárjuk a kakaós tejben. A tejes fürdetés után pedig a darált mogyoróba forgatjuk.
A babapiskóták töltéséhez körülbelül csak a krém felét használjuk fel!
A maradék tölteléket csillagcsöves habzsákba szedjük és ízlés szerint díszítjük vele a desszert tetejét. Nálunk most felezett mogyoró és felezett áfonya került rá. Néhány óra pihenés kell a desszertnek, hogy kellően átpuhuljon.