Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy pizzasütő tepsit olajjal vagy vajjal kikenünk. A kenyérszeleteket szorosan egymás mellé helyezzük, és a kisebb lyukakat is kitöltjük, hogy egyenletes alapot kapjunk.
Egy tálban felverjük a tojást, majd hozzákeverjük a tejszínt, a tejet, a reszelt sajtot, valamint ízlés szerint sót, borsot és oregánót. Az elkészült keveréket egyenletesen ráöntjük a kenyérre, hogy minden szelet jól átázzon.
A kenyér tetejére helyezzük a karikára vágott kolbászt, szalámit vagy sonkát, majd elrendezzük rajta a mozzarellaszeleteket. Megszórjuk oregánóval, és ízlés szerint ketchupot teszünk a tetejére. Hagyjuk állni legalább 10 percig, hogy a kenyér jól magába szívja a tejszínes keveréket.
Előmelegített sütőben 220 °C-on 20 perc alatt készre sütjük. Forrón tálaljuk, és szeletekre vágva kínáljuk.