Hozzávalók:
Elkészítés
A tojásokat jó habosra felverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és a tejfölt. Sóval és borssal ízesítjük, végül az apróra vágott kápia paprikát és petrezselyemzöldet is belekeverjük. Egy kb. 25×25 cm-es sütőformát kibélelünk sütőpapírral, és a masszát egyenletesen elterítjük benne.
Az előmelegített sütőben 180 °C-on 15 perc alatt készre sütjük a tésztát. Sütés után egy másik sütőpapírra kifordítjuk, és még melegen a felénk eső szélére helyezzük a sajtszeleteket, egymást átfedve. A sajtra szorosan egymás mellé rakjuk a szalámi szeleteket.
A tésztát szorosan feltekerjük, csigatekercset formázva, majd a sütőpapírba csomagoljuk. Miután langyosra hűlt, a hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy megfelelően megdermedjen. A tekercset 1 cm-es szeletekre vágjuk, és hidegtálon kínáljuk.