Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése:
A töltelék elkészítéséhez a kenyeret vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A hagymát szintén apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk az áttört fokhagymával. Sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük, majd a tűzről levéve pirospaprikát szórunk rá. Az előkészített hagymát a kinyomkodott kenyérhez adjuk, valamint az aprított petrezselymet is belekeverjük. Végül a tojásokat is hozzáadjuk, és alaposan összedolgozzuk, hogy egynemű tölteléket kapjunk.
A húsokat óvatosan a bőrük alatt megtöltjük a töltelékkel, ügyelve arra, hogy a bőr ne szakadjon el. A tepsibe kevés fehérbort és vizet öntünk, majd a combokat elhelyezzük benne. Sült csirke fűszerkeverékkel ízesítjük a húsokat. Lefedjük a tepsit, és 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 50 percig sütjük, amíg a hús teljesen megpuhul. Ezután levesszük a fedőt, és grill fokozaton pár perc alatt ropogósra pirítjuk a bőrét.
A sült töltött combokat ízlés szerinti körettel, például krumplipürével vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.