Hozzávalók:
Elkészítése:
A serpenyőben kevés olajon megdinszteljük a hagymát, közben enyhén megsózzuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a fokhagymát, és kevergetve aranyszínűre pirítjuk, ügyelve, hogy ne égjen meg. Ezután hozzáadjuk a bort, és hagyjuk, hogy kicsit elpárologjon. Rátesszük a rákokat és a paradicsomot, majd lefedve 10 percig pároljuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Eközben megszórjuk aprított petrezselyemmel és ízlés szerint chili- vagy kápia paprikával. Hozzáadjuk a tejszínt, és további 4-5 percig forraljuk, amíg a mártás besűrűsödik.
A tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük – a Lidl-ben kapható friss tészta mindössze 4 perc alatt elkészül. Leszűrjük, majd tányérokra halmozzuk.
A tejszínes garnélát a tészta tetejére tesszük, és friss petrezselyemmel, paprikával, valamint fekete sóval megszórva tálaljuk.