Hozzávalók:
Elkészítés:
A tejport és a kakaót egy tálba szitáljuk és elkeverjük.
Egy kisebb méretű tepsit kikenünk vajjal.
A vizet a cukorral addig főzzük, amíg a szirup gyöngyözni kezd. Ekkor egy hideg vízzel teli pohárba csepegtessünk egy-két cseppet a cukorszirupból, és ha szétoszlik akkor még hagyjuk főni.
Percentként ismételjük meg (4-5 perc elég kell legyen), és ha már a cukorszirup cseppek egyben maradnak akkor készen van a cukorszirup, és jöhet bele a vaj.
Ezután hozzáadjuk a vajat, levesszük a tűzről és addig kevergetjük, amíg a vaj elolvad.
Beletesszük tejporos-kakaós keveréket (3-4 részletbe adagoljuk hozzá) és kézi habverővel csomómentesre keverjük.
Beleöntjük a kivajazott tepsibe a még meleg csokit, elsimítjuk és kihűtjük. Érdemes este készíteni, hogy reggelig legyen ideje megdermedni