Hozzávalók:
Elkészítése:
A cérnametéltet lobogó, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A tojások sárgáját a Rama margarinnal felhabosítjuk, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a porcukor felét. Belekeverjük az áttört túrót, a tejfölt és a megfőtt cérnametéltet, valamint ízlés szerint a mazsolát is.
A tojásfehérjét a maradék porcukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a túrós masszába. Egy tűzálló edényt vagy tepsit kibélelünk a réteslap felével, megkenjük kevés olajjal, majd ráöntjük a masszát. A réteslap másik felével letakarjuk, és ezt is megkenjük olajjal.
160 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük. Ha a teteje túl hamar kezd pirulni, tegyünk rá alufóliát. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.