Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a kristálycukorral. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, olajat, vizet, végül a tojások felvert habját. Kettéosztjuk a masszát, egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
A pudingport elkészítjük a tasakon szereplő leírás szerint.
Egy nagy tepsit kivajazunk, kilisztezünk vagy sütőpapírral bélelünk. Felváltva kanalanként rakosgatjuk bele a sárga és a barna tésztát, majd rákanalazzunk a meleg pudingot. 180 °C-ra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
A tejfölt 6 ek porcukorral és vaníliás cukorral kikeverjük és a megsült, meleg tészta tetejére öntjük. Ha szállítani is szeretnénk, jobb, ha keverünk bele zselatin fixet is.
Megszórjuk fahéjas porcukorral.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd hűtőbe tesszük 4-5 órára.