Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A margarint a porcukorral jól kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Egyesével beledolgozzuk a tojássárgákat is. Ezután hozzákeverjük az átszitált lisztet és a citromhéjat is.
Sima csővel ellátott habzsákba tesszük a masszát (vagy egy vastag nylon zsákba aminek a sarkára lyukat vágunk) sütőpapíros tepsire nagyjából egyforma halmokat formázunk.
190 fokra előmelegített sütőben megsütjük (amíg aranysárga színű nem lesz). Figyeljünk, hogy ne szárítsunk ki!
2-2-őt összetöltünk lekvárral. A csokit az olajjal összeolvasztjuk, majd díszítjük vele a süteményeket.
2-3 napig érleljük fogyasztás előtt.
A lekvár helyett használhatuk csokikrémet vagy vaníliakrémet is. A tésztát kakaóporral is színezhetjük.