Hozzávalók:
Piskóta:
Csokis lap:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A csokis lap hozzávalóit összegyúrom jól nyújtható tésztává. Két 23*18 cm-es lapot sütök belőle egyenként a tepsi hátulján.
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon egyszerű piskótát készítek a 23*18-as tepsiben, majd kihűtöm.
A krémhez a tejben elkeverem a vaníliát, lisztet és a pudingport, majd állandó keverés mellett besűrítem, majd kihűtöm. A margarint elkeverem a porcukorral, majd a vaníliás krémhez dolgozom.
Alulra kerül az egyik csokis lap, amit megkenek a lekvárral, majd a vaníliás krém felét rásimítom. A piskótát megkenem lekvárral, és azzal a felével, amit megkentem ráfordítom a vaníliás krémre. A tetejét is megkenem lekvárral, majd a vaníliás krém maradékával és befedem a csokis lappal.
A csokit vízgőz felett felolvasztom az olajjal, majd egyenletesen rásimítom a süteményre. Másnap forró vizes késsel szeletelem.