Hozzávalók:
A piskótához:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját egy nagy tálban habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral. A lisztet, összeszitálom a sütőporral, a tojások fehérjéből kemény habot verek.
A tojássárgájába óvatosan belekeverem a lisztet, majd a felvert tojás fehérjét. Sütőpapírral kibélelt sütőformában 160 fokon előmelegített sütőben, tűpróbáig aranysárágra sütöm. Kiborítom, majd egy nedves konyharuhával feltekerem, és hagyom kihűlni. Amikor kihűlt kitekerem és megkenem lekvárral, majd feltekerem újból.
A tejszínt kemény habbá verem, a zselatint beáztatom. A túrót, a citromhéjat, a vaníliás cukrot és a porcukrot kikavarom, majd hozzáadom a beáztatott felmelegített zselatint és a tejszínhabot.
A piskótatekercset ujjnyi vastagságúra szelem, az ananász darabokat beleszórom a krémbe.
Egy tálat kibélelek a piskóta tekercsekkel, beleöntöm a krémet, majd ezt is belefedem. ( Ha nem lenne elég a piskótatekercs babapiskótával pótolom.)
Legalább 6 órára hűtőbe tesszük, tálaláskor egy tányért teszünk rá és kiborítjuk.