Hozzávalók egy 25*30 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskóamasszát készítünk.
180 fokon kb 20-25 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük. Rácsra téve kihűtjük.
A krémhez 8 dl tejet felforralunk. A maradék tejben simára keverjük a pudingporokat, majd folyamatos kevergés mellett hozzáadjuk a forró tejhez, felfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingot is hozzáadjuk a kókuszreszelékkel együtt. Az egészet jól kihabosítjuk.
A kész krémet elsimítjuk a piskóta tetején.
A tejszínhabot felverjük és a krém tetejére kenjük, majd megszórjuk a kókuszchipssel.
Nagyon finom, habos és krémes, puha sütemény, bátran ajánlom mindenkinek.