Hozzávalók:
Összeállításhoz:
Elkészítése:
Először a fehércsoki ganache-t készítjük el. A csokit (ha nem pasztillát használunk), akkor azt kisebb darabokra törjük. 2 dl tejszínt felforrósítunk, majd ráöntjük a csokira és addig keverjük, amíg teljesen fel nem olvad. Amikor kihűlt, akkor betesszük a hűtőbe 4-6 órára, de legjobb egy éjszakára.
Amikor a ganache kellőképpen lehűlt, akkor hozzáadjuk a mascarponét és a maradék hideg tejszínt, majd robotgéppel pár perc alatt jól kihabosítjuk az egészet. Addig keverjük, amíg stabil krém nem lesz belőle.
A tejbe belekeverjük a kávét.
Csillagcsöves habzsákba töltjük a krémet, majd egy babapiskótára nyomunk a krémből és ráteszünk egy másikat. Alaposan belemártjuk a tejes kávéba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Egy desszert alátétre vagy egy nagyobb muffin kapszlira (amit kissé kihúzkodtunk) rátesszük a desszertünket. A tetejét a maradék krémmel díszítjük.
Ugyanígy készítjük el a többi babapiskótát is.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap tálaljuk. Addigra kellőképpen megpuhul a piskóta.