Hozzávalók:
Alap:
Krém:
Továbbá:
Elkészítése:
A kekszhez hozzáadjuk a diót, kétféle cukrot, kakaóport. Ezután hozzáadjuk a rumaromát (mi 2 üvegcsét használtunk, de lehet nyugodtan kevesebbet is beletenni), beleöntjük a kávét és elkezdjük összegyúrni a masszát.
Annyi tejet adjunk hozzá gyúrás közben, hogy inkább lágyabb legyen a massza, mint keményebb, de ne ragadjon.
A puha vajba keverjük bele a cukrokat és a kókuszt is.
Vegyünk elő egy ív sütőpapírt, aminek a mérete 38*42 cm. A sütőpapírt alaposan beszórjuk kókuszreszelékkel, majd rátesszük a kekszes alapot és akkorára nyújtjuk, mint a sütőpapír. Egyenletesen rákenjük a krémet, majd a papír segítségével feltekerjük szorosan.
Megszórjuk még kókuszreszelékkel és párszor átgörgetjük, hogy jól rátapadjon. Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd egy darab folpackba és pár órára hűtőbe tesszük.
Fogyasztás előtt szeleteljük.