Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés:
Piskóta:
Előmelegítem a sütőt 180 fokra.
A tojásfehérjéket nagy tálba, a sárgákat pohárba teszem. Jól felverem a fehérjéket a cukorral, hozzáadom a sárgákat, a vizet, a kakaót, a sütőport és végül a lisztet. Egy 20*30 cm-es tepsibe simítom a masszát.
Kb 20-30 percig sütöm, de érdemes ránézni, mert minden sütő más.
Villával vagy hústűvel a közepébe szúrok, ha nem marad tészta az eszközön, kész a piskóta.
Krém:
A pudingot felfőzöm cukor nélkül, félre teszem hűlni. A cukrot a vajjal/margarinnal habosra keverem, hozzáadom a hideg pudingot és a kókuszt, jól összedolgozom, majd megkenem vele a piskótát.
A piskótát két lapba vágom. Mind a két lapra kenek a krémből, majd egymásra teszem a lapokat. A csokit és a vajat felolvasztom és a süti tetejét ezzel díszítem.
Érdemes szeletelés előtt 2-3 órára hűtőbe tenni.