Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst bevágtam, de nem szabad teljesen átvágni! Csak annyira vágtam be, hogy a tölteléket beletölthessem. A töltelékhez a túrót elkeverjük az apróra vágott hagymával, fokhagymával, paprikával és a cukkinivel, majd ízlés szerint sózom és borsozom.
A hús zsebeit megtöltöttem a töltelékkel illetve 3-4 spenót levéllel, ezután a szeleteket baconbe csomagoltam és jénaiba tettem. Mivel nem volt elég bacon szalonnám, ezért az egyik húst hústűvel tűztem össze.
Tetejét meglocsoltam egy kevés olíva olajjal és előmelegített sütőben alufólia alatt megsütöttem. Nagyjából 0,5 – 1 óra elég neki.
A sütés lejárta után a húst jól fóliázzuk be és hagyjuk állni. Ettől finom porhanyós lesz.
Tálaláskor szeletelem. Hozzá friss salátát kínálok, esetleg krumplipürét.