Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat vágjuk ketté, sózzuk meg forgassuk meg paprikás lisztben, majd tegyük egy tepsibe.
Karikázzuk rá a lila hagymát. Ezután készítsük el a mártást a tejföl, fokhagyma, reszelt sajt, olaj keverékéből. Ezt öntsük a csirkékre.
Közben az újburgonyákat mossuk át – héját kapargassuk le. A nagyobb darabokat vágjuk ketté vagy négyfelé, majd öntsük a tepsibe.
Adjunk hozzá egy kis zsiradékot (nálunk mangalica zsírral készült) és egy kevés vizet is. Nagy szemű sóval fűszerezzük.
A petrezselymet aprítsuk fel és tegyük a krumplira. (mehet bele rozmaring is, de az újkrumpli jobban szereti a petrezselymet).
Ezután mindkét étel mehet a sütőbe. Nagyjából egy időben fognak elkészülni. (40-50 perc alatt)