Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tepsibe sütőpapírt terítek, ráteszem a szeletelt sajtokat, de úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. Erre mehet a reszelt sajt. A sütőt egy kissé előmelegítem és 2 percre beteszem a tepsit. Akkor jó, amikor a reszelt sajt beleolvad a szeleteltbe. Megvárom míg teljesen kihűl. Ezalatt elkészítem a töltelékeket. A tojásfehérjét apróra vágom és elkeverem a tömlős sajttal, sózom-borsozom. Mehet bele a petrezselyem is. Ezt rákenem a már kihűlt sajtra. Ezt befedem a tarja (vagy sonka) szeletekkel – végül pedig az alábbi keverékkel kenem meg.
Tojások sárgáját kikeverem a mustárral, vajjal – szintén fűszerezem. Az egészet a sütőpapír segítségével feltekerem. Alufóliába csomagolva hűvös helyre teszem. A szeletelést éles késsel végzem.
Nagyon finom, érdemes kipróbálni.