Hozzávalók a tésztához:
A krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, apránként adjuk hozzá a tejfölt. Rugalmas, könnyen nyújtható tésztát kell kapnunk.
4 cipóra osztjuk. 25×39 cm-es méretűre nyújtjuk,sütőpapírral fedett lemez tepsiben, 2 lapot sütünk egymás után.
Világosra sütjük,kb 10-12 perc alatt megsül. (180 fokon)
A másik két cipót is kisodorjuk. Az egyiket lekvárral megkenjük, a másik lapot rátesszük és ezt így együtt megsütjük.
A lisztet a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd sűrű péppé főzzük és kihűtjük.
A kihűlt főzött krémhez hozzákeverjük a szobahőmérsékletű margarint, a reszelt citrom héját és levét és jól kihabosítjuk.
A kihűlt süteményt betöltjük. Lap, krém fele, lekváros lapok, krém, maradék lap.
Pár órát állni hagyjuk hűtőben, legjobb, ha egy éjszakát. Porcukorral megszórva kínáljuk.