Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst egy tojással, sóval, borssal, tisztított apróra vágott fokhagymával alaposan összedolgozzuk és négy felé osztjuk. Lisztezett deszkán kb. 1 centi vastagságúra és kb. 13 cm. kőr alakúra nyújtjuk. A közepüket 6 cm átmérőjű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk és kivesszük.
Megfelelő nagyságú serpenyőben az olajat felmelegítjük. A húsnak az egyik felét megsütjük, óvatosan megfordítjuk majd a hús közepére ütjük a tojást és készre sütjük. Ha megsült, a tojás tetejére csipetnyi őrölt borsot szórunk.
Közepéből kivett húst tojás nélkül megsüthetjük.
A kész húst salátával, hagymakarikákkal, uborkával, retekkel bélelt zsemlyébe tesszük és már csak a szánkat kell nagyra nyitni.
Jó étvágyat kívánok!