Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A Tészta:
A tojásokat szétválasszuk, sárgájára és fehérjére. A fehérjét felverjük egy pici sóval, hogy jó kemény legyen. A tojásokat a cukorral és a sütőporral és a vaníliás cukorral, elkeverjük és beletesszük a lisztet, ezek után óvatosan hozzá keverjük a kemény tojásfehérjét.Tortaformába tesszük és berakjuk a sütőbe.
Előmelegített sütőben, nem szabad nyitogatni az ajtaját, megsütjük kb.35-45 perc.
Krém:
A habtejszínt felverjük habbá és a sárga barackokat összetörjük és a habtejszínbe keverjük. Hagyjunk egy pár darabot díszítésre!
Gázsütőben tartalékon szoktam sütni, aki édesebbre akarja tegyen a habtejszínbe még cukrot!