Hozzávalók:
A fehér tésztához:
A fehér tészta lekenéséhez:
A szóráshoz:
A barna tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
Továbbá:
Elkészítése:
A fehér tészta hozzávalóit összegyúrjuk,2 egyenlő nagyságú cipóra osztjuk. A barna tészta hozzávalóit is összegyúrjuk,2 egyenlő cipóra osztjuk.
Fagyasztóba tesszük,egy kicsit megdermesztjük,hogy könnyen tudjuk majd reszelni.
Az egyik fehér cipót a tepsi méretéri nyújtjuk,majd sütőpapírral fedett lemezre tesszük. Megkenjük baracklekvárral,megszórjuk durvára vágott dióval,az egyik barna tésztát nagy lyukú reszelőn ráreszeljük és 180 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
A maradék tésztáknál is így járunk el.
A krémhez a lisztet,cukrokat 2 dl tejben csomómentesre keverjük,majd hozzáadjuk a többi tejet is és sűrűre felfőzzük,majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk és a főzött krémmel habosra kikeverjük.
A krémet elfelezzük.
A két lap közé kenjük a fele krémet,a másik felét a 2. lap tetejére.
A csokit az olajjal mikróban felolvasztjuk és a már lehűtött süteményt bevonjuk vele.